Samarbetspartners

På Kredithanterarna tror vi på att varje företag borde fokusera på sin kärnverksamhet och låta andra sköta de övriga processerna där de är bättre.Nedan är några av de partners som vi samarbetar med för att kunna erbjuda marknaden effektiva och smarta lösningar.

21grams logo 21grams hjälper företag till lägre portokostnader och en enklare postadministration, genom att ta över företagets  postprocesser. Kredithanterarna använder 21grams tjänster för produktion och distribution av fysiska utgående brev.

Läs mer på www.21grams.se
Aptic AB logo Aptic AB är en av de ledande leverantörerna i Norden av systemlösningar för RMS – Recievable Management Services. Aptic levererar och driftar det system som Kredithanterarna använder för hantering av faktura- och kravprocesserna.

Läs mer på www.aptic.se
CMS Sweden CMS hjälper träningsanläggningar att utveckla sin affärsidé genom att erbjuda sina kunder lång erfarenhet och kompetens, samt verktyg för styrning och uppföljning av bl.a. försäljning, kundvård, utbildning och ekonomi.

Läs mer på www.cms-sweden.com
UC logo UC hjälper företag att göra enklare och säkrare affärer med tjänster inom kreditupplysningsområdet.Kredithanterarna använder UC:s tjänster i inkassoprocessen för s.k. scoring samt adressforskning.

Läs mer på www.uc.se.

Logiq Pay AB

Logiq Pay AB är Sveriges första och enda auktionsmarknad för fakturahandel. Logiq Pay AB: s mål är att hjälpa små- och medelstora företag att sälja sina fakturor till högstbjudande. ​ Kredithanterarna levererar tjänster för faktura- samt kravhantering till Logiq Pay AB och deras kunder.

Pagero logo Pagero levererar tjänster för att kommunicera digitala affärsdokument, så som elektroniska fakturor och betalningar. ​ Kredithanterarna använder Pageros tjänster för distribution av elektroniska fakturor.

Läs mer på www.pagero.se